Az Aflofarm olyan vállalat, amely a mindennapi üzleti tevékenysége során különös figyelmet fordít a társadalmi felelősségvállalásra. CSR tevéknységünket két alapítványon keresztül folytatjuk: a My Kochamy Pabianice (WE Love Pabianice) egy helyi alapítvány, amely a Pabianice régióban működik, és az országos szintű Aflofarm Alapítvány. A vállalat tagja a Felelős Üzleti Fórumnak is - Lengyelország legrégebbi és legnagyobb nem kormányzati szervezetének, amely a vállalati társadalmi felelősségvállalás területén működik.

Logo Fundacji Aflofarmu
Az alapítvány tevékenysége
  • Egészségügyi oktatási kampányok
  • Egészségügyi intézmények és tudományos intézmények támogatása
  • Orvosi kutatások támogatása

Az Aflofarm Alapítványról

Az alapítvány fő célja a preventív egészségügyi ellátás támogatása

A jótékonyság évek óta fontos társaságunknak. Csak 2016-ban az Aflofarm több mint 1 millió PLN-t költött a CSR-tevékenységre. A tevékenység további fejlesztése érdekében a társaság 2017 januárjában létrehozta az Aflofarm Alapítványt az egészségügy, az egészséges életmód támogatására, valamint a gyógyszerekkel és orvoslással kapcsolatos tudatosság népszerűsítéséért. Ezenkívül az Alapítvány támogatást nyújt társadalmi és kulturális kampányokhoz, és támogatja az oktatást a tehetséges hallgatóknak nyújtott tudományos ösztöndíjak, valamint gyógyszerészeti és orvostudományi kutatások finanszírozásával.

Tudjon meg többet

Támogatjuk a helyi közösségeket

A vállalatunk törődik a helyi közösséggekkel, és támogatja a helyi egészségügyi intézményeket, valamint a kulturális és sporteseményeket, elsősorban a városban és környékén működő We Love Pabianice Alapítvány révén. Egyébek mellett vállalatunk finanszírozott egy Holmium lézert, felszerelte a Pabianice Orvosi Központ aneszteziológiai osztályát, pénzügyi támogatást nyújtott a Łódźi Lengyel Anya Egészségügyi Központ Gyermekorvosi, immunológiai és nefrológiai klinikájának korszerűsítéséhez.

Tudta?

A We Love Pabianice Alapítvány újította fel a Słowacki parkot is - a Pabianice egyik legnagyobb parkját.

Munkavállalói önkéntes tevékenység

Az Aflofarm alkalmazottai a külső kezdeményezéseket támogató kampányokban önkéntesként vesznek részt, valamint hozzájárulnak az Aflofarm rászorulókkal foglalkozó szervezetének támogatásához.

 

Szlachetna paczka

Nemes célok

Schronisko dla zwierząt

Állatmenhely

Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatásokkal kapcsolatos szolgáltatásokhoz olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatót