Logo Fundacji Aflofarm

Az Aflofarm Alapítvány

Az Aflofarm sikereit szeretnénk megosztani azokkal a helyi közösségekkel, akiknek segítségre szükségük van. Ezért hoztuk létre az Aflofarm Alapítványt 2017-ben.

Az Aflofarm Alapítvány fő célja az egészségügy támogatása, az egészség megőrzése és az aktív életvitel előmozdítása, valamint a gyógyszerészeti tudományok és az orvostudomány ismertségének népszerűsítése.

Az alapítvány forrásait a tudományos fejlődéshez hozzájáruló kutatások és kezdeményezések támogatására is szeretnénk felhasználni.

A fő célkitűzésén túl az alapítvány továbbra is folytatja egyéb célkitűzéseit, amelyek hosszú távon javíthatják a körülöttünk lévő világban élő emberek életminőségét. E célkitűzések magukba foglalják a környezet védelmét és annak előmozdítását célzó kampányokat. Reméljük, hogy munkánk újabb építőkövet adhat a közös jóléthez, és hozzájárulhat a megfelelő és egészséges társadalmi hozzáállás kialakításához.

2018. január 10-én az Aflofarm Alapítvány elindította első társadalmi kampányát, a Ne égesd magad az elején! (Nie Spal się na Starcie) elnevezésű kezdeményezést. A kampány fő célja a dohányzásellenes magatartás előmozdítása a 12-16 éves fiatalok körében, különös tekintettel a dohányzás első kipróbálása elleni küzdelemre. A kampány szervezője az Aflofarm Alapítvány, és a kampány a fő médiumokra terjed ki: a sajtóra, a televízióra, a rádióra és a közössági médiára. A kampány mecénása a nemzeti oktatási miniszter volt.

Az Alapítvány tevékenységei

Az egészséges életmód támogatása

A sport egészség! Jól tudjuk, ezért támogatjuk az egészség megőrzést szolgáló futó- és más nemes célú sporteseményeket.

Harc nikotinnal

A nikotin elleni küzdelem az Aflofarm Alapítvány egyik fő célja. Mélyen elhivatottak vagyunk az ügy iránt, amelyet a cég elnöke vezet. A cigaretta elleni küzdelem számos területén részt veszünk: országos társadalmi kampányokkal, az onkológiai osztályok támogatásával, továbbá az Aflofarm alkalmazottai számára belső, „dohányzásról való leszokás” programjainkon keresztül.

A tudományos körök támogatása

Támogatjuk a tudományos közösség kutatásait és kezdeményezéseit (konferenciák, szimpóziumok). Szorosan együttműködünk a Łódźi Orvostudományi Egyetemmel.

Az egészségügyi intézmények támogatása

Támogatjuk az egészségügyi intézményeket professzionális felszerelések beszerzésével és a kiválasztott osztályok korszerűsítésével a betegek közvetlen javára. Szorosan együttműködünk a Pabianice Orvosi Központtal és a Lengyel Anyák Egészségügyi Központjával.

Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatásokkal kapcsolatos szolgáltatásokhoz olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatót