GMP tanúsítványok

Az Aflofarmnál minden termékünket a GMP (jó gyártási gyakorlat) tanúsítási szabványoknak megfelelően gyártjuk. Ez a gyakorlat biztosítja, hogy a gyógyászati termékeket és a hatóanyagokat rendeltetésszerű felhasználásuknak megfelelően gyártják. Ellenőrzik a készítményeket a specifikációk és a gyógyszerek forgalomba hozatali engedélye alapján, hogy a készítmények biztosan ezen dokumentumok követelményeivel összhangban legyenek.

Mikrobiológiai laboratórium

Az Aflofarm innovatív és nagyon jól felszerelt mikrobiológiai laboratóriummal rendelkezik, amely minden termék mikrobiológiai tisztaságát teszteli.

Hogyan biztosítjuk a magas minőséget?

Gyógyszerészeti minőség

Ami közös a tevékenységünkben és a kiterjedt termékkategóriánkban az a gyógyszerészeti minőség. Ez azt jelenti, hogy minden Aflofarm terméket, beleértve az orvostechnikai eszközöket, kozmetikumokat és étrend-kiegészítőket, ugyan olyan környezeti feltételek mellett gyártanak, mint a gyógyszereket - a legmagasabb minőségi előírások szerint.

Magas minőségű szabványok

Teljes felelősséget vállalunk a vonatkozó jogszabályoknak, valamint a széles körben elterjedt és bizonyított nemzetközi szabványoknak való megfelelésért (ISO, GMP, EMEA), amit a nemzetközi szervezetek által évente kiadott tanúsítványaink bizonyítanak.

Garantált biztonság

Garantáljuk, hogy minden orvostechnikai eszközünk alkalmazása biztonságos, az étrend-kiegészítőink csak kiváló minőségű összetevőket tartalmaznak, és hogy minden gyógyszer hatékonyságát megfelelő kutatások igazolják.

Munkahelyi biztonság

Törődünk munkavállalóink biztonságával. Munkahelyi Egészségvédelmi és Biztonsági Irányítási Rendszerünk kiváló eszközöket nyújt a foglalkozási veszélyek fejlett elemzéséhez, valamint a munkahelyi balesetek vagy foglalkozási megbetegedések megelőzéséhez. Erőfeszítéseinket a Központi Munkavédelmi Intézet elismeri, amit az is bizonyít, hogy nekünk ítélte az Arany Biztonsági Vezetői Kártyát.

Magas minőségű szabványok

A Minőségbiztosítási Osztály felügyeli a bevezetett és működő minőségbiztosítási rendszerek követelményeinek teljesítését, és tovább is fejleszti azokat:

Good Manufacturing Practice (GMP)

Az összes gyártási helyre vonatkozó GMP tanúsítványt a lengyel Fő Gyógyszervizsgáló hatóság adta ki.

PN-EN ISO13485:2012 szabvány

Az orvostechnikai eszközök minőségirányítási rendszere, PN-EN ISO 13485: 2012 Menedzsment tanúsítvány

Aflofarm Pharmacy Polska Sp. z o.o. a következő szabványok szerinti rendszerekkel működik:
  • az PN-N 18001: 2004 szabvány
  • az EN ISO 9001: 2008 és az EN ISO 14001: 2009 szabványok
  • az EN ISO 22000: 2005 szabvány
  • az EN ISO 22716: 2007 szabvány

A gyógyszer farmakovigilanciai rendszerünket a 2001. szeptember 6-i gyógyszerészeti törvény, a 2010/84 / EU irányelv, az 1235/2010 / EU rendelet és az 520/2012 / EU végrehajtási rendelet szerint működtetjük. Helyes forgalmazási gyakorlatot folytatunk az egészségügyi miniszter 2015. március 13-én kiadott rendeletének megfelelően.

Gondoskodunk a környezetünkről

Fontos számunkra a környezetünk. Ezért jövőnk és környezetünk érdekében bevezettük és betartjuk a Környezetgazdálkodási Rendszert (Environmental Management System). Folyamatosan figyelemmel kísérjük vállalatunk környezetre gyakorolt hatását és igyekszünk elkerülni minden, a tevékenységünkből adódó legkisebb negatív környezeti hatást is. Betartjuk az ésszerű alapanyag- és hulladékgazdálkodási előírásokat.

Az Aflofarm prioritásai közé tartozik a legmagasabb szintű termékminőség és a fogyasztói elégedettség

A kiváló termékminőséggel és biztonsággal kapcsolatos aggodalmunkat az elfogadott integrált irányítási rendszerre vonatkozó politikánk fejezi ki, amely lefedi célkitűzéseinket és kötelezettségvállalásainkat:

Egyes termékekkel kapcsolatban naprakész biztonsági adatlapokat is biztosítunk.

Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatásokkal kapcsolatos szolgáltatásokhoz olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatót