Az Aflofarm története

Az Aflofarmot 1989-ben Andrzej Furman és felesége alapította Pabianice városában, Aflopa néven. Azóta a vállalat évről-évre egyre előkelőbb pozíciót ért el a gyógyszeripari rangsoron, majd végül 2012-ben a vény nélkül kapható (OTC) gyógyszerek piacvezetőjévé vált Lengyelországban.

Ismerje meg Lengyelország egyik legnagyobb gyógyszeripari vállalatának történetét

Andrzej Furman

Andrzej Furman és felesége megnyitja az Aflopa-t, egy gyártó és forgalmazó céget.

1989

Tudta?

1991-ben a társaság kezdeti tőkéjét gyógyszerek és gyógyászati termékek gyártásába fektette be. 1991 végén az Egészségügyi és Jóléti Minisztérium engedélyt adott ki az első készítmény, a Mentho-Paraffinol gyártására. A Galen laboratórium megkezdte a gyártást egy erre a célra bérelt Ksawerów-i gyárban.

A vállalat elindítja a gyógyszergyártást a Ksawerów-i gyárban

Megnyílik az első Galen laboratórium

1991

Megnyitja kapuit a Rzgów-i gyógyszergyár.

1994

A Rzgów-i gyógyszergyár és a Łódź-i Galen laboratórium az első intézmények a Łódź-i makro-régióban, amelyek megkapják a gyógyszergyártási engedélyt.

1995

Tudta?

Az Rzgów-i gyógyszergyár 1994 decemberében indult, havi 1 milliós gyártási kapacitással. Az építési koncepció az innovatív gyógyszeripar jó gyártási gyakorlatán (GMP) alapult. Mára a folyékony növény formák (beleértve a szirupokat és szuszpenziókat) előállítására specializálódott.

A társaság bemutatja az első vényköteles gyógyszert - a Gastoren-t, amely szirup formájában tartalmaz ranitidint.

1998

Új gyár nyílik Pabianice városában.

1999

Tudta?

Mára az Aflofarmnak 123 OTC (vény nélkül kapható) és 30 RX (vényköteles) gyógyszere van. Ez teszi az Aflofarmot az egyik legnagyobb lengyel gyógyszergyártóvá.

A bérgyár Ksawerówban hivatalos Aflofarm Gyógyszergyárként folytatja működését.

2001

Tudta?

Mára az Aflofarmnak 123 OTC (vény nélkül kapható) és 30 RX (vényköteles) gyógyszere van. Ez teszi az Aflofarmot az egyik legnagyobb lengyel gyógyszergyártóvá.

A cégnév Aflofarm-ra változik

2002

2005

Az Aflofarm modernizálja gyárát Ksawerówban.

Jacek Furman a cég vezérigazgatója lesz.

2006

A vállalat belép a dermokozmetiku- mok piacára.

Az Aflofarm az első olyan cég a világon, amelynek sikerült igazolni a meloxicam létjogosultságát az OTC piacon, és sikeresen törzskönyvet szerzett a vény nélküli meloxicamra (Opokan).

2010

Az Aflofarm a vény nélküli gyógyszerek piacvezetőjévé válik.

2012

A Desmoxan kereskedelmi bevezetése.

2013

Az Aflofarm termékei a világ 30 országában érhetőek el disztribúciós forgalomban.

2016

Tudta?

Ha új termékeket viszünk piacra, akkor ezt a fogyasztók javára tesszük. Gondos piaci elemzéssel igyekszünk konkrét hozzáadott értéket kínálni számukra a problémáik megoldása mellett. Például a Diohespan volt az első olyan termék Lengyelországban, amely 1000 mg diozmint tartalmazott, hogy lehetővé tegye a bevett tabletták számának csökkentését. Az Aflofarm innovatív termékeivel kapcsolatos további információkért kattintson a K + F fülre.

Tudta?

A vény nélkül kapható cytisine bevezetése és a termékünk széles körű reklámkampánya jelentősen megnövelte a cytisine fogyasztást Lengyelországban, és feltehetőleg ez volt a fő oka annak, hogy ötszázezer ember hagyta abba a dohányzást 2013 és 2014 között (W. Zatonski, M. Zatonski). A kutatások azt mutatják, hogy 2005 óta 2,6 millió ember használta a cytisine-t, a dohányzók összesen mintegy 30% -a (Tutka, Wahl, Dąbrowa, Błażej).

Létrejön az Aflofarm Alapítvány.

2017

Az Aflofarm bemutatja a világ első gyógyszerét, amely furazidint tartalmaz szuszpenzió formájában.

2017

Trec

Az Aflofarm megkezdi a trecnutrition forgalmazást

2018

Az Aflofarm 30 éve működik az gyógyszeripari piacon Lengyelországban.

2019

Az Aflofarm lengyelországi sikerei mellett elindítja direkt közép és kelet-európai piacralépését. Az egyik első leányvallalata, az Aflofarm Hungary Kft. megkezdi működését Budapesten.

Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatásokkal kapcsolatos szolgáltatásokhoz olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatót