Naturseptin MED TOROK olvadó rágóbonbon Natursept MED gardło, gumy rozpuszczalne

Naturseptin MED TOROK olvadó rágóbonbon


A NaturseptinMED TOROK olvadó rágóbonbon természetes növényi kivonatokat tartalmaz, melyek védő filmbevonatot képeznek a szájnyálkahártyán és a torokban, így :

  • Enyhíti a torokfájást
  • Nedvesíti a torkot
  • Enyhíti a torokirritációt
  • Védi a torok nyálkahártyáját
Ez az orvostechnikai eszköz enyhíti a torokgyulladás és a torokirritáció tüneteit, mint a fájdalom, égő érzés, szárazság és nyelési nehézség. A filmbevonat védi a torkot a káros környezeti hatásokkal szemben (mint pl. száraz, vagy hideg levegő), valamint segít helyreállítani az irritált nyálkahártya egyensúlyát és védő funkcióját. Továbbá a NaturseptinMED Torok nedvesíti és felfrissíti a szájüreg és a torok nyálkahártyáját.

Kategória Gyógyászati segédeszköznek minősülő orvostechnikai eszköz

Látogasson el a termék weboldalára www.naturseptin.hu

További információ


Naturspetin - narancs ízű olvadó rágóbonbon a torokfájásra!
Már 3 éves kortól adható azoknak a gyerekeknek, akik torokfájással küzdenek.
Izlandi zuzmó-, fehérmályvagyökér – és orvosi zsályalevél kivonat összetevői védő filmbevonatot képeznek a szájnyálkahártyán és a torokban, ezzel enyhíti a torokgyulladás és a torokirritáció tüneteit, mint a fájdalom, égő érzés, szárazság és nyelési nehézség. A filmbevonat védi a torkot a káros környezeti hatásokkal szemben (mint pl. száraz, vagy hideg levegő), valamint segít helyreállítani az irritált nyálkahártya egyensúlyát és védő funkcióját. Továbbá a NaturseptinMED Torok nedvesíti és felfrissíti a szájüreg és a torok nyálkahártyáját.

Összetétel

Glükózszirup, cukor, részben keményített növényi zsírok (pálmaolaj, shea dióbél olaj, szójaolaj, repceolaj, kókuszolaj), szorbit, dextrin, narancslé koncentrátum, citromsav, izlandi zuzmó (Lichen islandicus) kivonat, természetes narancs aroma, L-aszkorbinsav, fehérmályvagyökér (Althaeae radix) kivonat, szárított berkenye koncentrátum, orvosi zsályalevél (Salviae folium) kivonat, szójalecitin, só, paprika kivonat, agar-agar

Felhasználási javaslat

3 évesnél idősebb gyermekeknek: 1 rágóbonbon legfeljebb naponta három alkalommal. A rágóbonbont addig kell rágni és szopogatni, amíg teljesen feloldódik a szájban. Az alkalmazás után 30 percig ne adjon enni vagy inni a gyermeknek. Amennyiben a tünetek 5 napon át történő használat elteltével sem javulnak, forduljon orvoshoz. A készítmény csak felnőtt felügyelete mellett alkalmazható.

Figyelmeztetések

Ne alkalmazza, ha túlérzékeny a készítmény bármely összetevőjére, a szójára vagy a mogyoróra.

Gyártó/Forgalmazó

Aflofarm Farmacja Polska Spółka z o.o./Alfofarm Hungary Kft.

Felhasználási útmutató

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Nézze meg, hogyan gondoskodunk a minőségről

Minden termékünkre szigorú biztonsági követelmények vonatkoznak

Szigorú minőség-ellenőrzési szabványokat és eljárásokat alkalmazunk minden termékünk legmagasabb szintű minőségének biztosítása érdekében.

Nézze meg, hogyan gondoskodunk a minőségről
Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatásokkal kapcsolatos szolgáltatásokhoz olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatót