Naturseptin MED köhögés elleni nyalóka nautrsept_lizaki_kaszel

Naturseptin MED köhögés elleni nyalóka


A NaturseptinMED köhögés elleni nyalóka természetes növényi kivonatokat tartalmaz, melyek védő filmbevonatot képeznek a száj nyálkahártyáján, így :

  • Enyhíti a köhögést
  • Megkönnyíti a váladék felköhögését
  • Csökkenti a köhögés gyakoriságát
A készítmény védi a nyálkahártyát a káros környezeti hatásokkal szemben, mint a száraz, vagy hideg levegő, valamint csökkenti a köhögés gyakoriságát. A NaturseptinMED köhögés elleni nyalóka nedvesíti a nyálkahártyát és megkönnyíti a váladék felköhögését. Nyugtató hatásának köszönhetően segíti a köhögés által irritált nyálkahártya egyensúlyának helyreállítását.

Kategória Gyógyászati segédeszköznek minősülő orvostechnikai eszköz

Látogasson el a termék weboldalára www.naturseptin.hu

További információ


Naturspetin - narancs ízűnyalóka a köhögés ellen!
Már 3 éves kortól adható azoknak a gyerekeknek, akik köhögéssel küzdenek.
Izlandi zuzmó- és fehérmályvagyökér kivonat összetevői védő filmbevonatot képeznek a szájnyálkahártyán, ezzel enyhítik a köhögést. A készítmény védi a nyálkahártyát a káros környezeti hatásokkal szemben, mint a száraz, vagy hideg levegő, valamint csökkenti a köhögés gyakoriságát. Továbbá nedvesíti a nyálkahártyát és megkönnyíti a váladék felköhögését. Nyugtató hatásának köszönhetően segíti a köhögés által irritált nyálkahártya egyensúlyának helyreállítását.

Összetétel

Cukor, glükózszirup, citromsav, narancs aroma, aszkorbinsav, izlandi zuzmó (Lichen islandicus) száraz kivonat, fehérmályvagyökér (Althaeae radix) sűrű kivonat, szárított berkenye koncentrátum, norbixin

Felhasználási javaslat

3 évesnél idősebb gyermekeknek: 1 nyalóka legfeljebb naponta három alkalommal. A készítmény csak felnőtt felügyelete mellett alkalmazható. Amennyiben a tünetek 5 napon át történő használat elteltével sem javulnak, forduljon orvoshoz.

Figyelmeztetések

Ne alkalmazza, ha túlérzékeny a készítmény bármely összetevőjével szemben. A készítmény cukrot tartalmaz.A kristályosodás nem termékhiba.

Gyártó/Forgalmazó

Aflofarm Farmacja Polska Spółka z o.o./Alfofarm Hungary Kft.

Felhasználási útmutató

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Nézze meg, hogyan gondoskodunk a minőségről

Minden termékünkre szigorú biztonsági követelmények vonatkoznak

Szigorú minőség-ellenőrzési szabványokat és eljárásokat alkalmazunk minden termékünk legmagasabb szintű minőségének biztosítása érdekében.

Nézze meg, hogyan gondoskodunk a minőségről
Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatásokkal kapcsolatos szolgáltatásokhoz olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatót