AkusTone ALERT Akustone Alert

AkusTone ALERT

Az AkusTone ALERT külsőfül-gyulladás (Otitis externa) esetén ajánlott, ami olyan tünetekkel jár, mint fájdalom, viszketés és bőrpír. Olyan környezetet hoz létre, ami gátolja a kórokozó mikroorganizmusok növekedését, hidratál, és enyhíti az irritációt. Megelőzésre is alkalmas az úgynevezett úszófülre hajlamos személyeknél.

3 évesnél idősebb gyermekek és felnőttek számára ajánlott.

Kategória Gyógyászati segédeszköznek minősülő orvostechnikai eszköz

Látogasson el a termék weboldalára www.akustone.hu

További információ

Kiszerelés: 15 ml fülcsepp

Az AkusTone ALERT orvostechnikai eszköz a külsőfül-gyulladás (Otitis externa) kezelésére ajánlott, ami olyan tünetekkel jár, mint fájdalom, viszketés és bőrpír, amely a nem megfelelő higiénia, a külső hallójáratban maradt fülzsír, vagy az úgynevezett úszófül következtében alakul ki.

Az AkusTone ALERT olyan környezetet hoz létre a külső hallójáratban, ami meggátolja a külsőfül-gyulladás kialakulásáért leginkább felelős kórokozó mikroorganizmusok, – mint például baktériumok és gombák – növekedését. A készítmény illóolajokat tartalmaz: geránium- és teafa illóolajat, amelyek gátolják a mikroorganizmusok növekedését. A készítményben levő glicerin hidratáló és bevonatképző tulajdonságainak köszönhetően enyhíti az irritációt, valamint csökkenti a fülzsírdugó hallójáratokra gyakorolt nyomását, és megkönnyíti annak eltávolítását. Az AkusTone ALERT megelőzésként is alkalmazható, azoknál, akik hajlamosak a visszatérő külsőfül-fertőzésre a gyakori vagy tartós vízzel való érintkezés következtében (úgynevezett úszófül).

Összetétel

Tisztított víz, glicerin, poliszorbát 80, teafa olaj, cetilpiridinium-klorid, ecetsav, geránium olaj, nátrium-acetát.

Felhasználási javaslat

A külső hallójárat helyi kezelésére szolgál felnőtteknél és 3 évesnél idősebb gyermekeknél.

Külsőfül-gyulladás esetén, amennyiben az orvos másként nem javasolja, 1-2 csepp naponta 3-4 alkalommal.

A külső hallójárat gyulladásának megelőzésére (úgynevezett úszófül esetén): 1-2 csepp úszás után.

A cseppentő végét (az applikátor hegyét) ne helyezze túl mélyen a fülbe, hogy ne okozzon hallószervi károsodást.

Figyelmeztetések

Ne használja, ha túlérzékeny a készítmény bármely összetevőjére! Ne használja dobhártya perforáció és nyílt sebek esetén, vagy ha idegen test került a fülbe, valamint egyéb, a fülben alkalmazott helyi hatású készítménnyel egyidejűleg. Ne használja szemben, orrban, vagy szájüregben. Ne alkalmazza a hallókészülék viselésével egyidejűleg. Legalább egy órával a hallókészülék behelyezése előtt alkalmazza.

Bármilyen súlyos fülfájás esetén keresse fel orvosát. Amennyiben egy gyermeknél fülfájás jelentkezik, minden esetben orvoshoz kell fordulni! A készítmény rövid távú alkalmazásra szolgál. Amennyiben a tünetek 2 napon belül nem enyhülnek vagy súlyosbodnak, forduljon orvoshoz. Ha további tünetek, mint például láz, fülfolyás jelentkeznek, vagy felmerül annak a gyanúja, hogy idegen test került a hallójáratba, orvoshoz kell fordulni.

Gyártó/Forgalmazó

Aflofarm Farmacja Polska Spółka z o.o./Aflofarm Hungary Kft.

Felhasználási útmutató

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Nézze meg, hogyan gondoskodunk a minőségről

Minden termékünkre szigorú biztonsági követelmények vonatkoznak

Szigorú minőség-ellenőrzési szabványokat és eljárásokat alkalmazunk minden termékünk legmagasabb szintű minőségének biztosítása érdekében.

Nézze meg, hogyan gondoskodunk a minőségről
Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatásokkal kapcsolatos szolgáltatásokhoz olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatót