Aflofarm

Az Aflofarm Lengyelország egyik legnagyobb és legismertebb gyógyszeripari vállalata, harminc éve működik az egészségügyi ágazatban. Ez idő alatt több mint 115 termékmárkát hozott kereskedelmi forgalomba. Jelenleg az OTC gyógyszerpiac piacvezetője olyan márkákkal, mint a Desmoxan, Neosine és Dafurag.

Tudjon meg rólunk többet

No. 1
A vény nélküli gyógyszerpiacon

2012 óta vagyunk az egyik legnagyobb gyógyszergyártó cég és a vény nélkül kapható gyógyszerek piacvezetője Lengyelországban.

115+
Termékmárka

Kiterjedt termékportfóliót kínálunk, beleértve vényköteles és vény nélkül kapható gyógyszereket, orvostechnikai eszközöket, kozmetikumokat és étrend-kiegészítőket.

1000+
Munkavállaló

Az Aflofarm sikere első sorban alkalmazottainkból ered. Munkatársaink között gyógyszerészek, orvosok, biotechnológusok, technikusok és marketing szakemberek állnak.

30
országba exportálunk

Vállalatunk jelentős exporttevékenységet folytat - termékeink a világ 30 országában vannak forgalomban.

Átfogó megközelítés

Átfogó gondoskodást nyújtunk a betegeknek és segítünk egészségi állapotuk, ellátásuk és állóképességük javításában. Ezek mellett szépségápolási és higiéniai termékeket is kínálunk.

Tekintse meg termékeinket

A minőség az első

Valamennyi gyógyszerünket és nem gyógyászati termékünket olyan technológiai sorokon gyártjuk, amelyek a legjobb termékminőséget garantálják a GMP (Good Manufactoring Practice), azaz jó gyártási gyakorlatnak megfelelően.

Tudjon meg többet az Aflofarm minőségéről

Felelősséget vállalunk

A társadalmi felelősségvállalás az egyik fő prioritás a mindennapi üzleti gyakorlatunkban. Az Aflofarm Alapítványt azért hoztuk létre, hogy elősegítsük az egészségfejlesztést, és segítséget nyújtsunk a rászorulóknak. Nagy figyelmet fordítunk közösségünkre is. Évek óta dolgozunk cégünk otthona, Pabianice városának érdekében.

Tudjon meg többet az Aflofarm társadalmi felelősségvállalásáról

Lengyel cég vagyunk globális jelenléttel

Termékeinket 30 országba exportáljuk szerte a világon, többek között: Törökországba, az Egyesült Királyságba, Vietnamba, Görögországba, az Egyesült Államokba, posztszovjet országokba, mint Grúzia, Fehéroroszország, Ukrajna, Türkmenisztán, Azerbajdzsán és Közel-Keleti országokba, például Irakba, Egyesült Arab Emírségekbe és Kuvaitba.

2019 óta pedig Magyarországon, a Cseh Köztársaságban, Romániában és Bulgáriában leányvállalatainkkal vagyunk jelen.

Munkatársaink a gyógyszergyártás mögött

Szeretem, hogy az Aflofarm vezetői ennyire nyitottak az új, gyakran nem szokványos ötletekre, ezért vagyunk képesek új és innovatív gyógyszereket piacra vinni.

Małgorzata, Senior Liquid Forms Technologist

Az Aflofarmnál mindenkire lehet számítani pozíciótól függetlenül. Ezért a vállalat legfontosabb értéke az itt dolgozó emberek.

Maciek, Brand Manager

Az új gyógyszer előállítása során több száz órás minőség-ellenőrzési, laboratóriumi és gyártási tesztelést bonyolítunk le. De tudva, hogy így segíthetünk valakinek, elképzelni se tudom, hogy másra cseréljem a munkám.

Magda, Validation Specialist

1000+
munkavállaló

Az Aflofarmnál a laboratóriumainkban, irodáinkban, gyárainkban és a területen egyaránt a különféle területek szakemberei dolgoznak nap mint nap.

Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatásokkal kapcsolatos szolgáltatásokhoz olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatót