Szlogenünk a
"With Health in Mind"

Ez a szlogen a névjegyünk - annak jele, hogy az Aflofarm munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy tevékenységünk a betegeink egészségére összpontosítson. Az egészséget nem csak gyógyszerek készítésével, hanem gyógyászati és gyógyszerészeti projektekkel, kutatásokkal és fejlesztésekkel, illetve a tudományos közösséggel való kapcsolat révén is támogatjuk. Az Aflofarm Alapítvánnyal is arra törekszünk, hogy az egészséges életmódot és annak fenntartását célzó szemléletünket széles körben elterjesszük. A betegek egészsége minden tevékenységünk alapja és a legfontosabb célunk.

Küldetésünk

Küldetésünk tükrözi a közösségben betöltött szerepünket.

Gyógyszeripari vállalatként célunk javítani az emberi élet minőségét, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy olyan termékeket állítsunk elő és tökéletesítsünk, amelyek kielégítik fogyasztóink igényeit.

Víziónk

Víziónk azt mutatja, hogy hol szeretnénk lenni néhány év múlva.

A legjobb hírnevet szeretnénk megszerezni a lengyel gyógyszergyártó vállalatok között, és tevékenységünket új termékkategóriákban és külföldi piacokon sikeresen bevezetni.

A vállalat elindítja a gyógyszergyártást

1991

A társaság modernizálja gyárait a GMP tanúsítványi szabványoknak megfelelően

2005

Az Aflofarm évről évre gyorsabban növekszik, és megerősíti vezető pozícióját a vény nélkül kapható gyógyszerek piacán

2019

Történetünk

Cégünket 1989-ben alapítottuk Aflopa néven. Azóta, az elmúlt 30 éves működésünk során, sikeresen felzárkóztunk a lengyel gyógyszerpiac piacvezetőihez. Nézze meg, hogyan bővültünk az évek során.

Ismeje meg történetünket

Hírek

Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatásokkal kapcsolatos szolgáltatásokhoz olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatót