Aflofarm Hungary Kft.

Magyarország
Budapest, Kelemen László utca 9. II/1.
1026

Kapcsolat

Iroda

Központi email cím
info@aflofarm.hu

Amennyiben mellékhatást, illetve bármilyen nemkívánatos eseményt tapasztalt termékeink alkalmazása során, jelezze a pv@aflofarm.hu e-mail címen vagy a +36 30 6193310 telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy ha e-mailt küld nekünk a fent említett e-mail címre, és megadja nekünk személyes adatait, az adatainak kezelője az Aflofarm Hungary Kft. lesz. (Aflofarm).

A fent említett e-mail címre küldött üzenetet az üzenetben szereplő személyes adatok feldolgozására vonatkozó tartalomnak kell tekinteni. A megadott személyes adatokat csak az általános adatvédelmi rendelet (GDPR) 6. cikke (1) bekezdésének a) pontjának megfelelően a kérdésére / visszajelzésére adott válaszadások érdekében tároljuk és használjuk fel.
Az Aflofarm által kezelt személyes adatok egyetlen címzettje az Aflofarm felhatalmazott alkalmazottai. Az üzenetben szereplő személyes adatokat a törvény rendelkezéseiből következő időtartamig, majd ezt követően az elévülési ideig tárolják. A fent említett személyes adatok szolgáltatása önkéntes.
Önnek joga van kérni a nekünk szolgáltatott személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését vagy törlését, vagy a feldolgozás korlátozását, vagy a feldolgozás elleni kifogást, valamint az adatok hordozhatóságát és a személyes adatok feldolgozására vonatkozó hozzájárulásának bármikor visszavonására jogosult az Ön hozzájárulásának visszavonása előtt végzett feldolgozás jogszerűségétől függetlenül.
A hozzájárulás visszavonására vagy a jogok gyakorlására vonatkozó bármely kérést a következő e-mail címre kell küldeni: info@aflofarm.hu. Ha támogatásunk ellenére úgy találja, hogy személyes adatait az alkalmazandó törvény rendelkezéseivel ellentétesen kezelik, akkor joga van panaszt benyújtani a felügyeleti hatósághoz (azaz a személyes adatok védelmével foglalkozó hivatal elnökéhez).

Kontakt dla mediów

x

Media buying

x

Üzleti együttműködés


Miben segíthetünk?

xx

Üzleti együttműködés Lengyelországon kívül:

Külföldi Piaci Osztály
Termékek forgalmazása és szerződéses gyártása Lengyelországon kívül
export@aflofarm.pl

xx

Rekrutacja

x

Telemarketing

x

Badania i rozwój

x

Marketing

x

Program Aflofarm PLUS

x

Niepożądane działanie leku

Jeśli chciałbyś zgłosić działanie niepożądane produktu leczniczego firmy Aflofarm lub poinformować o stosowaniu naszego produktu leczniczego u kobiet w ciąży, prosimy wydrukować i wypełnić załączony poniżej formularz zgłoszenia działania niepożądanego produktu leczniczego/formularz narażenia na produkt leczniczy w czasie ciąży.

Pytania dotyczące bezpieczeństwa stosowania naszych produktów leczniczych, prosimy kierować na adres PV@aflofarm.pl, z dopiskiem dotyczy bezpieczeństwa stosowania produktu leczniczego bądź telefonicznie +48 797 501 568.

Töltse le a kozmetikai termék nemkívánatos hatásáról szóló jelentést (pdf) Töltse le a kozmetikai termék nemkívánatos hatásáról szóló jelentést (word)
Podpisany i datowany formularz prosimy przekazać przedstawicielowi firmy Aflofarm lub przesłać na adres:

Dział Planowania i Rejestracji Produktów Aflofarm Farmacja Polska Sp. z o. o.
ul. Partyzancka 133/151
95-200 Pabianice

lub faksem pod numer: +48 42 2253105

Rodo

x

Podpisany i datowany formularz prosimy przekazać przedstawicielowi firmy Aflofarm lub przesłać na adres:

Dział Planowania i Rejestracji Produktów Aflofarm Farmacja Polska Sp. z o. o.
ul. Partyzancka 133/151
95-200 Pabianice

lub faksem pod numer: +48 42 2253105

Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatásokkal kapcsolatos szolgáltatásokhoz olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatót