Maxiluten Maxiluten_5906071004549_prawy

Maxiluten

Növényi kivonatokat, luteint, zeaxantint, A-vitamint, cinket és C-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta

A Maxiluten étrend-kiegésztő tablettánként 24 mg luteint tartalmaz, mely a nagy bársonyvirág (Tagetes erecta) standardizált kivonatából származik. A lutein a szem sárgafolt (macula lutea) összetevője, mely a színlátás helye a retinán és amely az éleslátásért felelős. A Maxiluten ezen kívül százlevelű rózsa kivantot is tartalmaz, ami további támogatást nyújt a szem egészségnek. Növényi összetevőin kívül a béta-karotin (A-vitamin előanyag) és cink tartalmának köszönhetően hozzájárul a normál látás fenntartásához, a C-vitamin összetevője pedig hozzájárul a szervezet oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Kategória Étrend-kiegészítők

Látogasson el a termék weboldalára www.maxiluten.hu

További információ

Kiszerelés: 60 db tabletta

Maxiluten - Fókuszban az éleslátás támogatása!

Az étrend-kiegészítő összetevői:

 • A lutein és a zeaxantin
  • a retinában található sárgafolt (macula lutea) pigmentjének összetevői. A termék természetes eredetű anyagokat tartalmaz, melyek a nagy bársonyvirág (Tagetes erecta) standardizált kivonatából származnak.
 • A százlevelű rózsa
  • támogatja a szem egészségét.
 • Az A-vitamin
  • hozzájárul a normál látás fenntartásához.
 • A cink
  • hozzájárul a normál látás fenntartásához és részt vesz az A-vitamin normál anyagcseréjében, valamint hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez.
 • A C-vitamin

Ajánlott felnőtteknek az egészséges látás fenntartásának támogatására.

Összetétel

Tömegnövelő szer (cellulóz), nagy bársonyvirág (Tagetes erecta) virág kivonat luteinre standardizálva, béta-karotin, fényezőanyag (hidroxi-propil-metil-cellulóz), százlevelű rózsa (Rosa centifolia) virág kivonat, nagy bársonyvirág (Tagetes erecta) virág kivonat zeaxantinra standardizálva, aszkorbinsav, fényezőanyag (zsírsavak magnéziumsói), cink-oxid, színezék (kalcium-karbonát), csomósodásgátló anyag (szilícium-dioxid), fényezőanyagok (hidroxi-propil-cellulóz, talkum, zsírsavak), színezékek (indigókármin és briliáns fekete PN), fényezőanyagok (méhviasz és karnaubaviasz).

Felhasználási javaslat

Felnőtteknek naponta 1 tabletta.

Figyelmeztetések

Ne szedje, ha allergiás a tabletta bármely összetevőjére. A termék nem ajánlott terhesség és szoptatás alatt. A terhesség és a szoptatás ideje alatt, a tabletta szedése előtt, kérje ki kezelőorvosa tanácsát. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot.

Gyártó/Forgalmazó

Aflofarm Hungary Kft.

Termék származási országa

Lengyelország

Felhasználási útmutató

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot.

Nézze meg, hogyan gondoskodunk a minőségről

Minden termékünkre szigorú biztonsági követelmények vonatkoznak

Szigorú minőség-ellenőrzési szabványokat és eljárásokat alkalmazunk minden termékünk legmagasabb szintű minőségének biztosítása érdekében.

Nézze meg, hogyan gondoskodunk a minőségről
Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatásokkal kapcsolatos szolgáltatásokhoz olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatót